Започна подготовката за атракциите на "Лято 2023"

0
Файтон "втора ръка", но в добро състояние и без нужда от ремонт, струва около 10 000 лева
Файтон "втора ръка", но в добро състояние и без нужда от ремонт, струва около 10 000 лева

Файтон "втора ръка", но в добро състояние и без нужда от ремонт, струва около 10 000 лева

Подготовката за атракциите, които ще предложат летните ни курорти, започна отсега. Масово от началото на седмицата се продават файтони, въртележки, клатушки с монети, търсят се и терени за екстремни спортове, показа проучване на Telegraph.bg.

Предлагане

Сред офертите за атракциони са файтони за разходки, въртележки, боксови круши и дори двуетажен пиратски кораб. За каляска втора ръка, но в добро състояние и без нужда от ремонт, трябва да платите около 10 000 лева. За файтон на старо, внос от Германия, който изглежда като чисто нов, цената е 23 000 лева.

Най-скъпият атракцион е цял двуетажен пиратски кораб от Свети Влас за 300 000 лева. Върви заедно с целия бизнес - има сключен договор с яхтено пристанище. В цената влиза и бусче за превозване на пътници, и малък лек автомобил. Корабът работи от май до края на септември.

Въртележки

Въртележка с фигури на рибки и места за 8 деца може да се купи за 8000 лева. Продават се и нови машини. Чисто нови електронни боксови круши с най-нов модел платка се предлагат за 2650 лева броят. Монетникът на съоръжението приема 6 вида стотинки. Същите търговци могат да ви снабдят и с резервни аксесоари за промоционални цени. За допълнителен комбиниран монетник трябва да платите още 150 лева.

Най-голямо е предлагането на надуваеми батути. Могат да се купят малки кръгли с предпазна мрежа, както и замъци и къщички със стълби. Цените им тръгват от 100 лева и минават 1000 лева в зависимост от размера.

Детските клатушки с монети са по 1000 лева бройката, а масите за въздушен хокей се продават за по 3500 лева. Предлагат се както използвани, така и чисто нови. Всички обяви са публикувани тази седмица, като продавачите са от цялата страна. Най-много са от Бургас, има също и от София, Русе, Лом, Пазарджик.

Търсене

Предприемач търси да закупи терен, на който да може да изгради писта за картинг. Бизнесменът е обявил, че е готов да плати 1 000 000 за инвестицията. Посочил е също, че подходящо би било старо летище. Изискването е пистата да се намира в развит район с лесен достъп, в близост до магистрала или главен път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари