Заплашиха с пистолет жени, които се разхождат на Витоша

1
Каза, че ще пръсне главата „на този помияр”, посочи една от потърпевшите
Каза, че ще пръсне главата „на този помияр”, посочи една от потърпевшите Видео: NOVA

Каза, че ще пръсне главата „на този помияр”, посочи една от потърпевшите

Заплашени с пистолет, докато се разхождат на Витоша в неделния ден. Това се случило на две млади жени, а причина за нападението станало кучето им, което в този момент било без намордник, въпреки че според тях, то дори не забелязало агресивната двойка.

„На връщане от хижа „Алеко” един господин ми каза да си хвана кучето, защото неговата жена се страхува. Аз веднага взех животното. То въобще не ги видя, защото бяха на два - три метра. Аз също не ги бях видяла”, разказа Вяра Василева в ефира на NOVA.

След това хората започнали да ѝ обясняват, че кучето трябва да бъде с намордник. „Господинът каза, че има оръжие. Тръгнах си, защото не исках да ги слушам. Пресрещнаха ме в един момент и жената започна да ми крещи обидни неща”, допълни тя.

Осъзнавайки близостта на двойката до нея и кучето ѝ, Вяра ги попитала защо - при положение, че се страхуват. „В този момент господинът извади пистолета, свали предпазителя, зареди го и го насочи към главата на кучето. Каза, че ще му пръсне главата „на този помияр” и доста обидни неща”, посочи потърпевшата.

Жената не е подала жалба в полицията, защото не знае срещу кого точно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    СвръхАз
    Тоя русенец е няква абсинентна шматка! Бахти тинята!
  • -9
    5
    До SB
    Да мо ядеш уя на тва псе боклук! Ай чезвай утрепко
  • 3
    4
    SB
    До РУСЕНИЦА селянин див си объркал си си псевдонима .Трябвало да се кръстиш супер селянин по щеше да ти ходи ПУМИЯР ТАКЪВ.
  • -10
    3
    Зоофили грозни
    Взимай си псето и да те няма мършо!
  • 18
    2
    Гошо куче лошо
    Чети закона, като се позоваваш на него малоумен агресивен получовеко. Курва ще викаш на майка си, селтак. Първо не са били на място, в което по закон е забранено свободно пуснати кучета. Второ слагането на намордник е задължително само ако кучето е пуснато на места където не трябва да е пуснато. Трето реакцията на тоя гнусен чичак е най-притеснителното в цялата случка. Да си пие ксанаксите и да се държи адекватно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари