Записват за участие в състезание за смелчаци

6
Състезанието ще представлява битки от типа на тези във "Фермата", "Сървайвър", "Игри на волята", в които ще мерят сили 16 мъже и 8 жени!
Състезанието ще представлява битки от типа на тези във "Фермата", "Сървайвър", "Игри на волята", в които ще мерят сили 16 мъже и 8 жени!

През 19-20-ти септември, лесопарк "Липник" ще се превърне в АРЕНА на славата, където група смелчаци ще обърнат гръб на познатото ежедневие, за да покажат силата на човешкия характер.

Арената ще изпита уменията на участниците в неподозирани ситуации.

Предизвикателства за ума, тялото и характера. Победата ще завоюва най-добрият, стигайки до крайния предел на възможностите си!

 "АРЕНАТА-Предел на Възможностите" е едно благотворително състезание, което ще проведем на 19-20-ти септември на територията на Лесопарк "Липник" (Текето).

Каузата е да съберем средства за изграждане и ремонтиране на спортни площадки за подрастващи в региона.

Самото състезание ще представлява битки от типа на тези във "Фермата", "Сървайвър", "Игри на волята", в които ще мерят сили 16 мъже и 8 жени! Накрая ще има по 1 победител от 2-те групи.

По време на събитието ще имате възможност да чуете невероятните изпълнения на музикантите от "4ЕТРИ", да видите и да се снимате с известни лица от риалити предаванията в българския ефир, които ще ни бъдат гости, да хапнете, пийнете и да се забавлявате! Ще има фокуси,игри и награди и за публиката!

Предизвикай себе си за участие на https://www.facebook.com/APEHATA или https://apehata.wixsite.com/mysite.

Краен срок за записвания -16.08!

Вход Свободен за зрители!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари