Заместник-министър на отбраната подава оставка

4
Това, на което станах свидетел през предходните няколко месеца, затвърди убеждението ми, че сме завладяна държава
Това, на което станах свидетел през предходните няколко месеца, затвърди убеждението ми, че сме завладяна държава

Радвам се, че повече няма да изпитвам срам от политиките, които провежда този кабинет

"Радвам се, че заявлението ми до министър-председателя е придвижено успешно и че повече няма да изпитвам срам и неудобство от политиките, които провежда този кабинет", заяви Ралица Симеонова

Заместник-министърът на отбраната Ралица Симеонова обяви с емоционален пост във Фейсбук, че подава оставка от кабинета "Петков".

"Днес официално подадох заявление до министър-председателя, с което изразих желанието си да бъда освободена от длъжността "Заместник-министър на отбраната". Радвам се, че е придвижено успешно и че повече няма да изпитвам срам и неудобство от политиките, които провежда този кабинет.

Това, на което станах свидетел през предходните няколко месеца, затвърди убеждението ми, че сме завладяна държава, унижавана от свои и чужди, експлоатирана за реализиране на лични цели и амбиции. Системата на отбраната е много подходяща илюстрация на подобни практики. Не знам защо все още говорим за национална политика. Осезаемо е усещането, че това реално е политика на друг държавен субект, а нашите институции играят ролята просто на проводник. И ако някой дръзне да се опита да промени нещата и да съхрани остатъците от националното ни достойнство, цялата клиентела, цялата машина бива мобилизирана срещу него. Ресурси не се пестят. Но има надежда. Да не забравяме, че всяка криза е и възможност", написа тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Ломчанин
    Всички в Лом знаят за връзката и с ъс С.Я. ! Няма място за ''бивша'' и от тук нататък, политолог във врачанския радиовъзел !
  • -4
    4
    Гражданин
    Сега вече спокойно ще се гушка с бившия вече министър.Все пак е вярна максимата,че влюбеният възрастен мъж е опасна работа.
  • 7
    3
    ПР агент
    Браво девойче, така се прави ПР. От световно неизвестно девойче, пръкнало се от нищото, получаваш своите пет минутки слава. След което прожекторите ги спират и потъваш пак в тъмнината. Да но си имаш своите пет минутки. Радвай им се
  • 0
    2
    русенец
    Поправям се! Чилова има стаж като фризьорка във Видин.
  • -4
    1
    русенец
    Тридесетина годишно девойче, което има опит единствено като администратор е зам. министър на отбраната? Не знам защо си спомних за Чилова, която на 28 беше министърка на куртурата и туризма, както се водеше тогава и беше известна във Видин като "Минету - поразяващата уста".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари