Заловиха трима младежи, ограбили русенец

1
Мъжът бил нападнат в гръб от тримата крадци по ул. "Борисова"
Мъжът бил нападнат в гръб от тримата крадци по ул. "Борисова"

Криминалисти от Първо РУ заловиха трима младежи, извършили грабеж от русенец. Те са известни на полицията и са на възраст 16-19 години

Престъплението е регистрирано в полицията, след сигнал на 18 юли т.г., когато е постъпила информация, че мъж на 30 г. е пострадал, след нападение и грабеж на ул. "Борисова" в Русе.

При изясняване на случая е уточнено, че е бил нападнат в гръб от трима млади мъже, които му нанесли юмручни удари, съборили са го на земята и са го обрали, вземайки му чанта с различни лични вещи, документи, мобилен телефон и т.н, както и газов пистолет с документите за него. Заявената от потърпевшия щета е на обща стойност около 2200 лева. След станалото, мъжът е бил отведен и прегледан в спешното отделение на болница „Канев“, където са му установили охлузни рани и оток по лицето.

По случая е стартирало разследване, като е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ. В хода на предприетите оперативно-издирвателни мероприятия и реализирани действия в рамките на специализирана полицейска операция, криминалистите от Първо РУ са установили като автори на деянието трима русенци, известни на органите на реда, на възраст 16 – 19 г.

Работата по разследването продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари