Заловиха маскирания обирджия на магазини в Русе

0
След проведени издирвателни действия служителите от Първо РУ– Русе са задържали с полицейска заповед И.Д. на 30 г. от Русе
След проведени издирвателни действия служителите от Първо РУ– Русе са задържали с полицейска заповед И.Д. на 30 г. от Русе

След проведени издирвателни действия служителите от Първо РУ– Русе са задържали с полицейска заповед И.Д. на 30 г. от Русе. Той е криминално проявен и осъждан. За него е установено, че е извършил три кражби от денонощни магазини и павилиони, съобщават от ОД на МВР.

През лятото, за времето от 03.05 до 03.10 часа на 19-ти август, на бул. "Хр. Ботев" мъж с маска влязъл в магазин за хранителни стоки. Заплашил продавачката със сгъваема ножка и извършил грабеж на сумата на около 170 лева от оборота на магазина.

На 10-ти октомври, около 03.10 часа, в дежурната част на Първо РУ- Русе е получено съобщение от продавачка в денонощен магазин на ул. "Борисова", че мъж на видима възраст между 25-30 години с плетена шапка на главата, чрез заплаха с нож с острие около 20 см, отнел една кутия цигари, една бира и наргиле- всичко на обща стойност около 50 лева.

Два часа по- късно, около 05.20 ч., в дежурната част на Първо РУ- Русе е получено съобщение от продавачка на павилион за бърза закуска в жк "Дружба - 3", че мъж на видима възраст 25-30 години с плетена шапка на главата, чрез заплаха с нож, тип "кухненски" и използване на сила, отнел мобилен телефон и 42 лева от оборота на заведението. Според тъжителката нанесените щети са на обща стойност около 600 лева.

Полицейски служителите от Първо РУ– Русе са разкрили четири кражби на гориво от резервоари на автомобили, извършени от И.П. на 32 г. от Русе на територията, обслужвана от районното управление през периода от месец май до месец октомври. Лицето не е криминално проявено.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари