Заловиха българи воайори в САЩ

0

Българинът Симеон Кузев бе арестуван в Чикаго, след като снимал с телефона си тийнейджърка в пробната на магазина, в който работел.

15-годишната девойка пазарувала с майка си и после й се оплакала, че видяла някой да промушва мобилен телефон под пробната кабинка, в опит да я снима, докато се преоблича. Девойката пробвала спортни дрехи. Родителката повикала мениджъра на магазина, а той от своя страна звъннал на полицията. След кратко разследване още на място се оказало, че виновникът е 21-годишният служител във веригата „Dick,s“ – българинът Симеон Кузев.



Кузев е арестуван, а по-късно освободен, срещу парична гаранция в размер на 25 000 долара. Семейството на нашенеца живее в чикагското предградие Бъфало гроув. Това не е единственият случай, в който наш сънародник е арестуван за воайорство. Само преди няколко месеца друг българин бе осъден ефективно на 2 години и половина затвор за това, че е снимал младо момиче в душ кабината на градски парк до Кейп код, Масачузетс.      
                         
29-годишният Николай Симеонов бе арестуван

през месец юли 2014 г. Според документите в съдебното дело мъжът се промъкнал до душа, под който се къпела жената, и напъхал отдолу телефона си, в опит да я заснеме гола. По-късно пред дошлите униформени служители на реда Симеонов обяснил, че е снимал...”вероятно защото е луд“?!? Николай е признат за виновен и по друга точка на закона – за влизане без разрешение в общинска и щатска собственост. На 6 юли 2014 г. полицаи се отзовават на обаждане за наличие на воайор в парк „Никърсън“ в град Брюлстер. След като набелязал обекта на мераците си, българинът го проследил до душ кабината, промушил телефона си отдолу, с цел да „види“ по-късно документираните пикантни снимки. Успял да заснеме няколко кадъра до момента, в който жената видяла телефона и се развикала. Николай Симеонов

побягва, в опит да се скрие                
                                                    
Пристигналите полицаи започнали издирване с обучени кучета, които бързо надушили следите на нашенеца – бил открит клекнал зад едно дърво в гористата местност на парка. Разследващите случая обясняват, че 29-годишният мъж е стар техен познайник заради други негови опити да заснеме жени на същото място. При обиск в колата му е открит компютър, флашка и карта с памет. А в багажника на автомобила имало складирано огромно количество женско бельо и сутиени. Воайорът имал и други проблеми с американския закон. Бил пуснат под гаранция само месец преди инцидента в душ кабината. На 2 юни той преминал заплашително близко с колата си до жена пред голям фитнес в град Норт Естхам, в който работел. В показанията си жертвата твърди, че посещавала редовно фитнеса и се сближила с Николай, тъй като й се виждал самотен и тя го съжалявала. Сприятелила се с него с времето, но в един момент Симеонов станал много агресивен в желанието и настояването си двамата да прекарват повече време заедно. Искал от нея и „нещо повече”.... Тя и съпругът й помолили българина да спре да я притеснява и да я търси, но той

продължил да й звъни и да й пише съобщения

Позволил си дори да я проследява до женската съблекалня на фитнес центъра. Според полицаите той непрекъснато й досаждал докато тренирала във фитнеса, макар тя да не му обръщала никакво внимание. Един ден, когато тя излизала след тренировка от сградата и докато се опитвала да влезе в колата си, Николай преминал с висока скорост покрай нея, буквално на разстояние от няколко сантиметра. Това казва самата жена на пристигналите полицаи.               



„Имам задължение да пазя нашата общност. Не мога да изпълня това си задължение, ако оставя хората, занимаващи се с детска порнография, да се върнат обратно сред нас“, твърди общинският шериф Джей Къмингс. Той е изумен и от друга наглост на българина – незаконен престой в САЩ, след като визата му е изтекла през 2012 г. Николай Симеонов ще излежи присъдата си в затвор в Съединените щати, след което ще бъде депортиран обратно в България, със забрана никога повече да не стъпи в Америка.                                                                                                             
 


Американска тв водеща осъди воайор и хотел на 55 милиона     

Американски съд присъди 55 милиона долара за нанесени вреди и щети на американската водеща Ерин Андрюс, която станала жертва на воайор. Той я снимал гола в хотел, след което пуснал видеозаписа в интернет. Журналистката поискала в началото 75 милиона долара обезщетение. Искът й бе срещу мъжа, направил видеото – Майкъл Барет, и срещу собственика на хотел „Мариот“ в Нешвил , където бил сниман скандалният 5-минутен запис преди няколко години. Делото бе широко отразявано от медиите в САЩ. Пред съда младата жена каза, че е била силно травмирана от инцидента и обясни, че вече проверява хотелите, в които отсяда, за да не стане пак жертва на воайор. Майкъл Барет бе осъден на две години затвор и ще трябва да заплати на Ерин Андрюс 28 милиона долара обезщетение, а хотел „Мариот“ - 27 милиона долара.

Живка АНГЕЛОВА,
Брадентон, Флорида

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари