Закуска, с която за месец може да се вталим с 5 килограма

1
Едва ли има човек, на който да му е приятно, че има разпуснат корем
Едва ли има човек, на който да му е приятно, че има разпуснат корем

Едва ли има човек, на който да му е приятно, че има разпуснат корем.

Мнозина искат да се отърват от мазнините в коремната област, но сред тях са малцина тези, които са готови да започнат да правят физически усилия за това. Днес ще ви кажем за една напитка, с която ще се вталите без да има нужда от физически натоварвания, пише Skafeto.com. Причина за затлъстяването много често е синдромът „мързеливи черва“.

Напитката, за която ще ви разкажем, е препоръчвана от специалисти по диететика, тъй като тя може да помогне именно с неутрализирането на синдрома на мързеливи червата и ликвидирането на мазнини от тялото.

Ето и необходимите продукти: 6-7 сини сливи (може и сушени), 2 супени лъжици овесени ядки, 100 мл вода, 1 чаена лъжичка смляно ленено семе, 1 чаена лъжичка какао, 300 мл кефир – отцеденото мляко от китайска гъба (или нискомаслено кисело мляко).

Залейте с вода сините сливи, и изчакайте 10 минути да набъбнат. В друга купа разбъркайте овесените ядки, какаото и смляното ленено семе. Добавете 300 мл кисело мляко към сместа и разбъркайте добре. След това нарежете на ситно сините сливи (или използвайте блендер, за да ги смелите) и ги добавете към сместа.

Направете напитката вечерта и я оставете да отлежи в хладилника. На сутринта я изпийте вместо закуска. Пиете ли тази смес в продължение на един месец, ще загубите до 5 кг мастни натрупвания в областта на корема.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари