"Загори тенджера" вдигна на крак огнеборците в Русе

0
Пожар унищожи дървата за огрев на жител в село Табачка
Пожар унищожи дървата за огрев на жител в село Табачка Снимка: Кис 13 / архив

За изтеклите почивни дни екипите на дирекцията са реагирали на 7 сигнала за пожари

В събота огнеборците са гасили три запалвания в сухи треви и храсти, приключени без нанесени преки материални загуби. Произшествията са възникнали в русенския квартал "Чародейка", до бл. "Булаир" в Русе и в с. Голямо Враново.

Реагирали са и на един сигнал за дим, излизащ от апартамент на адрес на ул. "Мидия Енос" в Русе, като там се е оказало, че стопанина е забравил ястие на печка.

В неделя, за времето от 15:12 до 18:35 ч., екип на РСПБЗН – Две могили и един от ССОД – Русе са изпратени на сигнал за горяща стопанска постройка на адрес в село Табачка. В постройката се съхранявали дърва за огрев и други вещи. Пострадали при инцидента няма. Собственикът е изразил съмнение, че може да е забравил да изключи скара след ползването й.

Снощи, между 22:08 и 22:25 ч., екип от РСПБЗН – Сливо поле е потушил пожар в метален контейнер в гр. Сливо поле, а в 01:08 ч. и в 02:51 часа екипи на пожарната са посетили два адреса в кв. Средна кула, заради сигнали за горящи сухи треви и храсти. Произшествията са ликвидирани без щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари