Задържаха трима мъже, обирали жилища с въжета

2
Кражбите са извършвани в София
Кражбите са извършвани в София

Кражбите са извършвани в София

Полицейска операция е проведена тази сутрин на територията на столичния ж.к. “Левски“ от служители на секторите „Грабежи“ и „Кражби“ в СДВР. Действията са предприети непосредствено след извършена взломна кражба от апартамент на територията на квартала.

Извършителите - двама на по 47 години и 46-годишен опитали да се укрият, но са задържани - единият в жилището-обект на кражбата, другите двама - в апартамент на горния етаж.

В хода на първоначалните действия по разследването е установен специфичният начин на извършване на кражбата - чрез проникване в жилище на горния етаж и спускане с въже към апартамента - цел на набега.

При оперативните и процесуално-следствени действия е изяснено, че тримата мъже са пристигнали до обекта с автомобил, откраднат в началото на тази година от ж.к. “Студентски град“, на който поставили регистрационни табели, отнети от друго превозно средство.

Работата за документиране на цялостната престъпна дейност на тримата задържани продължава. Установява се съпричастността им и към други престъпления против собствеността на територията на столицата. Тримата са задържани за срок до 24 часа.

Предстои събраните материали да бъдат докладвани на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    982345934
    ще е яко да ги хванеш докато се катерят по въжетата да им срежеш въжетата и да умрат бавно
  • 6
    1
    Мечо
    Че не са случили на някой домакин да си е у дома. Такива зомбита като тези се третират като хлебарките. Като си на гости някъде го отнасяш като куцо пиле. Пример - щатите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари