Задържаха над 9 хиляди кутии сексуални стимуланти на ГКПП Дунав мост 2

1
Стимулантите са били превозвани за Германия от сирийски гражданин
Стимулантите са били превозвани за Германия от сирийски гражданин Снимка: Агенция Митници

Стимулантите са били превозвани за Германия от сирийски гражданин

Над 9500 кутии контрабандни сексуални стимуланти, превозвани за Германия, задържаха митнически служители от ТД Митница Русе, информираха от пресцентъра на Агенция "Митници".

На 01.03.2023 г. в района на ГКПП Дунав мост 2Видин-Калафат митнически инспектори спират за щателна проверка пътнически микробус, управляван от сирийски гражданин.

Водачът на превозното средство заявява, че превозва орехи за Германия и представя документи за товара. При извършена физическа проверка митническите служители установяват, че под декларираната стока са укрити 24 кашона с препарат за полова мощ, за които не са представени документи.

Общото задържано от митническите власти количество е 9530 кутии, съдържащи 66 710 сашета сексуален стимуланти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари