Задържаха мъж за убийството на българин в Италия

1
Райко Тодоров е бил ударен три пъти с дървен прът по главата
Райко Тодоров е бил ударен три пъти с дървен прът по главата

Райко Тодоров е бил ударен три пъти с дървен прът по главата

Италианските власти са задържали един мъж като предполагаем убиец на 37-годишния българин в нощта срещу 8 февруари в Южна Италия. Според медиите жертвата се казва Райко Тодоров. Той беше намерен тежко ранен до огражденията на земеделска ферма в Санта Кроче ди Маляно, до Термоли. Мястото се намира на границата между областите Молизе и Пулия. След това мъжът починал в линейката на път за болницата в Термоли.

Карабинерите от Ларино и Термоли, извършващи разследването, все още не са съобщили подробности за арестувания мъж, пише вестник "24 часа".

Според аутопсията българинът бил ударен три пъти с дървен прът по главата. Тялото му беше намерено до отворените врати на минибуса, с който отишъл до фермата. В миналото той се прехранвал като работник в земеделието.

Италианските власти предали трупа на Тодоров на близките му и той ще бъде транспортиран и погребан в родината си. Междувременно беше публикуван некролог, подписан от родителите, годеницата, братята, сестрите и роднините на убития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари