Задържаха мъж за крупна кражба на пари в село Гложене

2
Откраднатата сума е между 60 000 и 80 000 лева
Откраднатата сума е между 60 000 и 80 000 лева

Откраднатата сума е между 60 000 и 80 000 лева

Полицията задържа в ареста на РУ в Козлодуй 29-годишен мъж по подозрение в крупна кражба на пари, съобщиха от ОДМВР във Враца.

Мъжът е бил част от абитуриентски бал, който се е провел в петък вечерта в ромската махала на козлодуйското село Гложене.

След края на веселбата домакините установили липсата на голяма сума пари, дадени от гостите на сина на домакина – бизнесмен и политически активист. Според подалите сигнала за кражбата, сумата е между 60 000 и 80 000 лева. Извършителят е заловен с помощта на записите от камерите в дома.

По случая е образувано досъдебно производство, а работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Sddfhjk
    Какъв бал по това време?????Я,се вземете в ръце и проучете от къде е такава крупна сума пари в къщата му???Абе,тези идиоти за балъци ли ни взеха????? Да докаже произхода на парите,а не да се оправдава с бал!!!!!
  • 5
    1
    Ебахти Соц.Слсбите
    Много са зле ромските махали щом за бал от гости събират 80 000 лв.? Кредит на българи за цял живот? Нали са етнически нетолерирани? Мотат се,сватби,ядене,пиене,мерцедеси,всички безработни,помощи,соц.жилища,здравни осигуровки.Софри? Никой не работи в цех или завод,де ги? Няма ги и вечер на масата? Онзи ден видяхме случая с полицаите.За такива хора данъчни няма ли? Произход на средства или те са галените пеленачета дундуркани от ГЕРБ-СДС-ДБ-ДСБ-ВМРО-БСП-ДПС- ПП, КАК ДА РАЗБИРАМ ТАЗИ РАБОТА И КАК И КОЙ ДА ИМ ВЯРВА,ЦЕЛИТЕ В ЗЛАТО? НЕЩО СЕ НЕ ВРЪЗВА РОМСКАТА МЪКА И ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА.НЕ ИМ ЗАВИЖДАМ,ХАЛАЛ ДА ИМ Е...ИМАНЕТО,НО АРШИНА МАЙ Е ДВОЕН И ДИСКРИМИНАЦИОНЕН
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари