Задържаха мъж при спецакция срещу наркоразпространението в Русе

3
В дома на 37-годишния мъж са открити различни наркотични вещества
В дома на 37-годишния мъж са открити различни наркотични вещества

В дома на 37-годишния мъж са открити различни наркотични вещества

37-годишен мъж е задържан при спецакция срещу разпространението на наркотици.

На 22 февруари на територията на гр. Русе от служители на секторите „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Специални тактически действия“ при ОДМВР - Русе е проведена специализирана полицейска операция по противодействие разпространението на наркотични вещества. Действията са извършени под надзора на Окръжна прокуратура - гр. Русе. В хода на операцията е задържан 37-годишен мъж от гр. Русе и е установено, че той съхранява наркотични вещества в обитаваното от него жилище на ул. "Плиска" в Русе, съобщиха от ОД МВР - Русе.

При извършената проверка в квартирата му са намерени различни наркотични вещества - метамфетамин, кокаин, хероин и марихуана, както и уреди за разфасоване, електронни везни и мобилни телефони.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР – Русе.

37-годишният е задържан, като с постановление на прокуратурата по реда на НПК му е взета мярка за неотклонение - задържане под стража за срок до 72 часа, а днес предстои да бъде разгледано и искане на мярка в съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Фртио
    Изрод.Да лежи в затвора.
  • 3
    2
    Гост
    Камък на врата и в дунава
  • 4
    1
    1234
    Няма воля в държавата и хората за справяне с този най- голям бич за младото поколение! Присъдите за такова деяние трябва да са от 10 г. нагоре. И като се хване дилър да се подложи на разпит и да каже от кой ги е взел и така по веригата нагоре! Как няма да го попиташ от къде се е снабдил ?! Много хора нямат интерес от такова управление!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари