Забрана за къпане в река Дунав

0
Въпреки многобройните инциденти с удавени хора, често се срещат нарушители
Въпреки многобройните инциденти с удавени хора, често се срещат нарушители Видео: БНТ

Въпреки многобройните инциденти с удавени хора, често се срещат нарушители

На прага на поредицата от горещи дни, които се очакват, от местната управа в Русе припомнят, че и тази година забраната за къпане в река Дунав важи с пълна сила.

Въпреки многобройните инциденти с удавени хора през годините, често се срещат нарушители, които влизат във водата, за да се разхладят, предаде БНТ.

Местните спасители предупреждават, че реката е опасна дори за опитните плувци и всяка година тя взима жертви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Ангел
    Ти ли ще ми забраниш да се къпя бе цървул аз съм от дете на реката мършо влизам си когато и където си искам само да те видя някъде такива путки майни ще ти тегля всеки може да се разхлажда в реката охлюв тъп
  • 7
    2
    Пинко
    Навсякъде ли е забранено ?
  • 7
    1
    daskal
    "Нарушители"! Представяте ли си?! Отивате да се понамокрите на реката и сте НАРУШИТЕЛ! Оправихме улиците и тротоарите, спряхме издевателствата на вандалите, изчистихме мръсотиите и отровния въздух - и се хванахме за престъпниците, които търсят прохлада край реката.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари