Нужен ли ми е Sesame бонус код за нов клиент

1
Със Sesame бонус код може да сте сигурни, че няма да пропускате нищо
Със Sesame бонус код може да сте сигурни, че няма да пропускате нищо

Със Sesame бонус код може да сте сигурни, че няма да пропускате нищо

Вече близо две години Сезам е на картата с онлайн хазартните оператори. Бетинг операторът предлага множество оферти и предложения, някои от които доста креативни и актуални, не само за нашия български пазар, а и за европейския например. Не всички те обаче се отключват от самата регистрация в сайта. Понякога е от необходимост и Sesame бонус код, с който може да сте сигурни, че няма да пропуснете нищо. Един такъв код ви гарантира всички налични функционалности на сайта. И това – във всичките възможни раздели, в които букмейкърът допуска залози.

Промо кодовете в същината си са и „нож с две остриета“, както гласи популярното клише. Това обаче важи, когато те идват от букмейкъра по-скоро и са под формата на промоции. Когато става въпрос за такъв бонус код, който ще ви отключи всевъзможен набор оферти, място за притеснение няма. Този бонус може да ви бъде само и единствено от полза. С него ще може да се насладите на всяка една примамлива оферта, която предлага Сезам...в този случай. Идеята на бонус кода е пълният достъп до всяка една опция в сайта. В противен случай е възможно да сте нещо като страничен наблюдател на много изгодни предложения и функции. Важна вметка е, че бонус кодът не струва абсолютно нищо, не вреди на абсолютно нищо като потребителски рейтинг и т.н.

Още при самата регистрация в сайта на Сезам, докато попълвате полетата с данни, ще стигнете и до полето регистрационен код. Това е мястото, където може да въведете въпросния ваш бонус, ако желаете да се възползвате от такъв.

Всеки нов потребител на сайта на Сезам може да се възползва от такъв, без изключение. Със стартирането на своя акаунт може да си изберете и конкретен бонус – за спортни събития или казино залагания. Sesame е един от сайтовете, които отделят достатъчно внимание на всяка една от сферите, подлежащи на залози. Именно това вече го отличава на пазара в България, след като определено първите му стъпки бяха по-скоро опознавателни, дори можем да кажем неубедителни.

Взимането на бонус код при регистрация не е една от задължителните точки при попълването на полетата. Както са например личните данни, традиционни не само за сайтовете за залагания, но и за всеки сайт с търговска насоченост. Но както вече констатирахме, неползването на такъв код може да е само в минус за целия ви престой в сайта. Вие няма да имате известия за редица промо оферти в Сезам, а предвид прогреса, който букмейкърът демонстрира – такива промоции започват да стават почти ежедневни. С развитието на сайта, вероятно промоциите ще се увеличат още повече и липсата на промо код при самата регистрация, не е най-добрият старт в платформата. Дори напротив, по-скоро идва като атестат за изпуснати шансове. В момента сайтът е един от най-предпочитаните букмейкъри именно заради бонусите и промоциите, които самият той предлага. А точно това формира клиентската оценка най-често.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Русенец
    Слави нужен ти е един конски хуй да те праска хазартна курво
  • 0
    1
    Дора Петрова
    Нужна е национализация!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари