Юсейн Болт стана баща на близнаци

1
По случай вчерашния празник, посветен на бащите, спринтьорът изненада своите почитатели, разкривайки, че неотдавна се е сдобил с още двама наследници
По случай вчерашния празник, посветен на бащите, спринтьорът изненада своите почитатели, разкривайки, че неотдавна се е сдобил с още двама наследници

Спортистът кръсти децата си Гръмотевица и Сейнт Лио

Преди повече от година ямайският лекоатлет, носител на Световните и Олимпийски рекорди в бягането на 100 и 200 метра - Юсейн Болт, сподели в своята лична Инстаграм страница, че половинката му Каси Бенет е бременна и двамата очакват първото си дете. Няколко месеца по-късно, и по-точно в средата на май м.г., на той, а премиерът на родната му Ямайка - Андрю Холнес, съобщи в своя Twitter, че спортистът се е сдобил с момиченце, носещо интересното име Олимпия Лайтнинг, което в превод от английски език означава "Олимпийска светкавица", пише dir.bg

Сега, по случай вчерашния празник, посветен на бащите, спринтьорът изненада своите почитатели, разкривайки, че неотдавна се е сдобил с още двама наследници. Преди броени часове най-бързият мъж на планетата публикува във виртуалното пространство снимка от специална фотосесия, на която позира пред фотографския обектив заедно със своята партньорка, едногодишната им дъщеря и двете нови попълнения в семейството им - близнаците Тъндър (Гръмотевица) и Сейнт Лио (Свети Лео).

На изображенията, облечен в бяла риза и панталон, той стои седнал до своята любима, държейки ръката ѝ в своята. Пред Каси, която е сложила красива кремава рокля с дълбоко деколте и множество флорални мотиви, стои първородната им наследница, носеща тоалет със същия цвят като този на майка си, а освен това на главата ѝ има нежна бяла лента с цвете, докато от двете страни на тримата, спящи в кошчета, са бебетата.

"Честит Ден на бащата на моята вечна любов! Ти си скалата на това семейство и най-страхотния баща на нашите мъници. Ти си нашият безкраен свят. Обичаме те!", гласи посланието към други кадри от същата поредица, публикувани от Бенет в нейния акаунт, които за кратко време събраха хиляди харесвания и множество коментари от нейните последователи, честитящи им радостната вест.

Юсеин, завоювал общо осем златни медала от най-известното международно състезание в света, провеждащо се на всеки 4 г., няма да участва в тазгодишното, което ще се състои на 23 юли в Токио, тъй като той официално се отказа от своята кариера през 2017 г. Но дори нещата да не стояха по този начин, надали каквато и да било победа на пистата би го направила по-щастлив, отколкото е днес, благодарение на своите отрочета.

Той и Каси са заедно вече повече от 6 години, но за това време се събираха и разделяха няколко пъти заради изневерите на атлета. В крайна сметка хубавицата, която е малко по-висока от 160 см, реши да му прости прегрешенията и двамата започнаха на чисто в края на съдбовната за него 2017 г. И макар почитателите им очакват скоро да ги видят и под венчилото, те все още не са коментирали темата. По-важното обаче е, че любовта им изглежда по-силна от всякога, а доказателство за това са новородените им близнаци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари