Няма да повярвате какво се случва с тази семейна двойка!

0

Всичко, което Сара и Анди искат, за да са наистина перфектно семейство, е дете.

Но никой не е предполагал как точно ще се случи това. 

Двамата са неразделни още от колежа. След като завършват, се женят и искат да създадат семейство, пише Zajenata.bg

Но желанието им остава неизпълнено. А причината така и не става ясна. Не могат да си позволят изкуствена инсеменация и решават да си осиновят дете. Всичко изглежда перфектно - откриват жена в напреднала бременност, която вече е включила нероденото си дете в системата за осиновяване. Малко преди раждането, идва голямата изненада - жената не очаква само едно бебе, а цели ТРИ. 

Не става ясно дали майката умишлено е скрила факта, че чака тризнаци. Но Сара и Анди и за миг не се разколебават и не отстъпват от думата си - най-много на света искат да осиновят още неродените деца. 

И така, Сара и Анди стават родители на Джоел, Хана и Елизабет. 

Децата са родени в 8-мия месец и остават за кратко под лекарско наблюдение. Всичко се развива добре. Но още докато са в болницата идва следващата голяма изненада! 

Сара е бременна! Обикновено това е много хубава новина, но тя идва като удар от съдбата. Няма обяснение защо точно тогава, но е ясно, че семейството ще стане още по-голямо! 

Понеже бременността на Сара е рискова, я следят много внимателно. Но още на първите прегледи идва поредната изненада - тя не просто е бременна, а чака близнаци! Чувствата й са смесени. На въпроса на Анди дали е момче или момиче, тя отговаря, "Едното ще е момче..." Анди въздъхва тежко и казва, "Спокойно, скъпа, ще се справим!"

Близнаците се раждат след 6 месеца. И така, от тъжното бъдеще за дом без деца, Анди и Сара се оказват родители на цели 5! 

Естествено в началото е много трудно. Бандата бебета яде и пълни памперсите. А родителите им просто са забравили какво е това нормален сън! 

Но са щастливи и благодарни на съдбата, че нещата са се развили по този начин. "Ако можехме да върнем времето, пак щяхме да постъпим по този начин. Всичко е съвършено както е. Нашите 5 деца са най-голямото ни богатство"

Понякога съдбата е много благосклонна към някои хора.

А на Сара и Анди тя е направила най-хубавия подарък. 

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари