Явор Божанков бойкотира новогодишното слово на Президента

0
Новогодишната вечер не е „вечерта на сърдития чичка“, написа Божанков във Facebook
Новогодишната вечер не е „вечерта на сърдития чичка“, написа Божанков във Facebook Снимка: YouTube / стоп кадър

Новогодишната вечер не е „вечерта на сърдития чичка“, написа Божанков във Facebook

Бойкот на новогодишното слово на Румен Радев?

Тази инициатива в социалните мрежи има основание.

Новогодишната вечер не е „вечерта на сърдития чичка“, на когото е орязана служебната властчица. Това в рамките на шегата.

Сериозно е друго. В президентството са вманиачени властолюбци. По тяхната терминология. Не е новост, че навън говорят едно – тук друго. Пред студентите в САЩ трябва да променим конституцията. За да могат българи с двойно гражданство да стават народни представители, министри и президенти. Същият Радев тук ни каза обратното. Този път го изловиха и стана комично.

За да обяснят това „неловко“ положение от президентството измислиха следното. Радев имал предвид само някои, демократични, западни държави (тук трябва да кажем ха-ха-ха). А не всички. И само тези, които по рождение имат българско гражданство. Според военния – има български граждани и по-български граждани. Нашата конституция обаче не допуска дискриминация.

Разбирам опита да измият това петно от лицето на Радев, но както се казва „пачавра леке не хваща“. В президентството или са ужасни тъпанари или са ужасно злонамерени. При всички случаи са ужасни.

А ужаси в новогодишната нощ не желаем.

За това се присъединявам към инициативата и ще си спестя вербалното насилие. Не желая да бъда плашен с фалит на държавата, 6 процента дефицит в бюджета, откачане на лева от еврото, включване на България във войната в Украйна, тъмна и студена зима.

Новогодишна нощ без руменрадеви брутализми.

Явор Божанков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    Този
    Младеж ли си гей Лиси или по скоро проститутка в мъжки род запомни истината винаги боли това че г-н Радев няма да излезе да ви каже какво мисли народа защото той предава нашето мнение да го чуете че не ви долюбваме Защото вашите действия са не в полза на народа Български .
  • -6
    7
    Прав е Божанков
    Освен, че е прав Явор Божанков, той няма да е единствения, който ще бойкотира словото на рушлямисткия резидент. Мразя на Нова година да ме поучават и някой да ми се мръщи по телевизията. На нова година имаме нужда от добро настроение, а не да гледаме намръщени военни пенсионери, които нямат какво да ни кажат. Все пак всички, които сме служили в казармата, знаем любимата команда на командващите - "Бегом от мен до другото дърво". Не искам да гледам дървета в последните минути на отминаващата година, която повече или по-малко беше добра.
  • 13
    6
    Гражданин
    Тоя боклук да вземе да се скрие някъде,че лично за мен вече предизвиква съжаление.Това да се гърчиш " 25 часа" в денонощието не е лесно работа.Абсолютно съм съгласен с това,което е написано в коментар №5.След посещението му в САЩ изглежда му намериха "майстора".От друга страна това е наказанието за просташкото му поведение и високомерие,което постоянно демонстрираше.
  • 12
    5
    Онзи
    Във всяко село има поедин идиот ,който е затова - да му се подиграват . Божанков е идиота в нардното събрание . Този човек явно има много тежки зависимости ,не може по друг начин да се обесни това негово завъртане на 180 градуса само след едно неговово посещение в САЩ . До колкото се знае ,това момче е наследник на собствениците на 'Захарни заводи " -Г .Оряховица -нещо ,като реститут .А нали знаете ,че захарта е ,като кокаина -много "сладка " за далавери . И явно сега Божанката си варди бизнеса - хвнали са го топките ( ако ги има ) и така го държат в зависимост . Иначе защо ще огласява пред всички ,че ще бойкотира президента,като може просто да обърна на друга програма докато тече новогодишното поздравление ? Това негово "писмо " не е насочено ,към нас а ,към онези ,които му държат "топките " ,един вид да го видят ,че си върши работата ! Иначеее му отива сладкият бизнес на кино
  • 18
    4
    Мира Николова
    Кой е Явор Божанков,че да има значение неговото намерение да бойкотира президенското новогодишно обръщение? Май забрави преди година две,къде беше и какво говореше.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари