Явор Бахаров излиза от „ВИП Брадър”

0
Пазен от няколко бабаити, Явор ще се качи на сцената на театър "Българска армия"
Пазен от няколко бабаити, Явор ще се качи на сцената на театър "Българска армия"

С лична охрана се уреди Явор Бахаров. Актьорът, който в момента е част от съквартирантите във "ВИП брадър", ще излезе от къщата с охрана два пъти през октомври.

Пазен от няколко бабаити, Явор ще се качи на сцената на театър "Българска армия", за да изиграе ролята на Рафе Клинче в постановката "Железният светилник", пише България днес.

Клюките, че младокът ще бъде заменен от друг свой колега през предстоящите месеци, се оказа само слух. В това увери заместник-директорът на театъра Йордан Алексиев.

"Явор ще участва, както е било досега. Ще идва час преди представлението, за да се преоблече и да си припомни текста. Ще бъде придружаван с охрана и веднага след финалния поклон го взимат и го карат обратно в къщата. Няма да има право да разговаря с никого, нито достъп до мобилни телефони и интернет" - обясни Алексиев пред вестника за договорките на театъра с продуцентите на риалити формата.

За Бахаров къщата на Големия брат е първото подобно предизвикателство, в което се впуска. Явор неведнъж е отказвал участие в телевизионни риалитита, но този път е склонил да влезе в шоуто срещу стабилен хонорар. Мълвата носи, че именно заради разклатеното си финансово положение Бахаров е приел да се включи в играта.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари