Мира Добрева: Не оставям приятелства в Къщата, освен с Ваня

1
Дори аз съм учудена от това
Дори аз съм учудена от това Видео: На Кафе

В предаването „На кафе“ бе излъчено първото интервю на журналистката от БНТ Мира Добрева след изгонването й от Къщата на „ВИП брадър“.

„Нямам реална представа за това, което се случва навън, но ми се струва, че зрителите ме извадиха от предаването заради скандала с една голяма българска звезда – Ваня Костова, която аз по един начин унижих. Аз бях в мисия, „Биг брадър“ ме помоли да съм по-крайна. Шест пъти ме викаха в изповедалнята да ми кажат, че тук не е „Отблизо с Мира“. А и ме подразниха думите на нея и Ева за мен в началото на предаването. Аз смятах, че с тях ще бъда най-близка. Мисля, че минах с достойнство през играта“, каза Добрева.

Тя изуми всички с това дали се е сближила с някого и ще остане в близки отношения с него.

„Не оставям приятелства в Къщата, освен с Ваня. Дори аз съм учудена от това. Днес отношенията ни преминаха по особен начин с нея. Тя дойде, целуна ми ръка, даде ми шоколад и поиска да си поговорим. Най-трудният момент в предаването беше когато трябваше да направя интервю със себе си. Открих, че мога да премълчавам много повече, мога да не вдигам скандали всеки път, когато ми се искаше. Много ми липсваха майка ми, децата, Жоро“, призна Мира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари