Яко меле между шофьори край Сливо поле

0
На място е изпратен полицейски екип от РУ-Сливо поле, който установява участниците в инцидента четирима мъже /снимката е илюстративна/
На място е изпратен полицейски екип от РУ-Сливо поле, който установява участниците в инцидента четирима мъже /снимката е илюстративна/

На 09.11.2015 г. в 14:50 часа в РУ-Сливо поле е получен сигнал за възникнал скандал между водачи на превозни средства, които се намират на четвъртокласен път 21012 (Малко Враново - разклона за с. Черешово).

На място е изпратен полицейски екип от РУ-Сливо поле, който установява участниците в инцидента четирима мъже (трима от с. Малко Враново и един от град Тутракан).

При изясняване на ситуацията е установено, че спречкването е възникнало след създала се ситуация за ПТП между товарен автомобил, каруца и лека кола.

Водачът на товарен автомобил “Скания” (мъжът от Тутракан) бил предприел маневра изпреварване на движеща се пред него каруца, като при изпреварването водачът на лек автомобил “Рено Меган” с русенска регистрация  (Ф.Р. от с. Малко Враново) който е карал в насрещната лента, е отбил автомобила на банкета, за да избегне удар с товарния.

След разминаването на автомобилите, товарният бил настигнат от реното, който спрял на платното за движение и му препречил пътя. "Сканията" спряла зад "Реното" и Т.В. слязъл от кабината, като същевременно от "Реното" излезли водачът и трима пътници.

Те заобиколили шофьора на "Сканият" и  започнали да му викат, че е щял да ги прегази.

Един (от пътуващите в "Реното") ударил шамар на тираджията а друг счупил двата фара на камиона.

За случилото се и двете страни са подали оплакване на тел.112, след което останали да чакат полицията на място.

Изпратените екипи на РУ – Сливо поле са извършили оглед на място и е започнало изясняване на случая. Заведено е досъдебно производство. Заявена е щета за 150 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари