Вятър с 200 км/час предизвика хаос на Острова

1
Стотици полети са отменени
Стотици полети са отменени Снимка: Кадър от Ruptly

Девет души са загинали в мощната буря, преминала през Северна и Западна Европа.

Нанесени са материални щети за милиарди евро. Четирима са загинали в Нидерландия, където два кораба се откъснаха от доковете, предава NOVA. Единият е танкер с хиляди тонове петрол на борда и още чака помощ. Без ток останаха повече от 100 000 души във Великобритания. 

На Острова обявиха, че са измерили най-мощния порив на вятъра - 196 км/ч. Бурята предизивика хаос в транспорта със стотици отменени полети, паднали дървета и отломки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари