Вярвам само на очите си!

2
На снимката виждате мислителите, които ни управляват. Интелигентни, одухотворени физиономии, явно много загрижени за народа
На снимката виждате мислителите, които ни управляват. Интелигентни, одухотворени физиономии, явно много загрижени за народа

На снимката виждате мислителите, които ни управляват. Интелигентни, одухотворени физиономии, явно много загрижени за народа.

Как точно са загрижени, всички си го представяме само с един символ, изобразяващ вдигнато пръстче, показващо интереса!

И тъй като това е пореден призив на ГМР да обяснявали на народа какво правят за нас, да влея малко светлина и най-вече здрав разум в медийното безумие по свинските и пик-ливи медии:

Ако правите нещо, народът го вижда. Ако не правите необходимото - също го вижда!

А сега да видим какво направихте, което виждаме с очите си:

- Перник няма вода. Защото някои от вас са си държали ръцете изотзаде /по ПП/, вместо да предприемат мерки. Да, признавам, че то трябва да имаш и някакъв интелектуален и професионален капацитет, но това не ви оправдава.

- Пътищата се ремонтират през месец. Не старите. Новите. Изградените от вас. Освен, че са тесни, несъобразени с особеностите на топографията, са и некачествени. Едва резнали лентичката и обявявате поръчка за ремонта им.

- Въздухът е отровен. С очите си виждаме колко е мръсен. Заради вас. Не заради бедните, които си палят печките с дърва и въглища. А заради алчността ви да вземете пари и да горите боклукът на Европа тук. Номерът със старите коли и печките може да важи само пред малоумни. Ама, за ваш лош късмет, не всички сме такива.

- Българите се евакуират. Толкова е запросперирала територията под вашите грижи, че всеки втори млад човек, особено с образование, си стяга багажа и отива да работи в чужбина. Първият обикновено е от недосегаемите и съответно на издръжка от държавата. Толкова ли са прости младите хора, че дори и те не виждат тоя просперитет, който си го сънувате. Направо си уточнете, че вие просперирате. Ние загиваме.

- Сметките за ток, вода и парно ги виждаме с очите си. Как постоянно растат. Без основание. С темпове, много по-бързи от заплатите. Храната също поскъпва. С личните си очи го виждаме. Че даже и го усещаме по портфейлите си.

- Администрацията си е самодостатъчна. Вместо да обслужва гражданите, те си плащат, за да не бъдат обслужени качествено и смислено. Държавата се превърна във враг на народа си.

И според вас, управляваща шайко, как ще ни обясните това? Как ще излъжете ушите ни, при положение, че виждаме видимите ви резултати с очите си?

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари