Вуйчо и племенник отвличат съсед и му режат ухото заради изчезнал кон

0
Жители на Ново Паничарево казаха, че сцената, достойна за филм на ужасите, се разиграла заради изчезнал кон
Жители на Ново Паничарево казаха, че сцената, достойна за филм на ужасите, се разиграла заради изчезнал кон

Започна процесът срещу Митко и Данаил Димитрови, набутали в автомобил „Фолксваген“ потърпевшия Христо

Започна делото срещу Митко Димитров и Данаил Димитров - вуйчо и племенник от село Ново Паничарево, община Приморско, които отвлекли съседа си Христо. Екшънът се разиграл в края на 2013 г. Двамата са подсъдими за това, че на 26 декември дърпали потърпевшия за дрехите и тялото, удряли го, и го напъхали насила в лека кола „Фолксваген Голф“. Пострадалият бил бит, по тялото му имало рани от нож, похитителите дори се опитали да му отрежат ухото, да го връзват с въже. Данаил бил въоръжен с ножа, а вуйчо му Митко е подсъдим и затова, че заплашвал с убийство Христо.

„Той крещял: „Тази вечер ще го убием" и „Ще те убия тази вечер".

11 свидетели по делото са разпитани днес в Бургаския окръжен съд. Магистратите не приеха за съвместно разглеждане предявения от пълномощника на пострадалия граждански иск в размер на 10 000 лв. обезщетение за причинени му неимуществени вреди. Съдът намери, че претенцията ще затрудни наказателното производство, защото не е конкретизирана и от нея не става ясно за какво следва да бъде присъдено обезщетение, ако бъдат осъдени подсъдимите. Съдът указа на пострадалия, че той може да търси обезщетение по граждански път.

Делото е отложено за 5 март, когато по искане на защитата на подсъдимите ще бъде разпитано едно вещо лице.

Жители на Ново Паничарево казаха пред Флагман.бг, че сцената, достойна за филм на ужасите, се разиграла заради изчезнал кон. между съседите имало стара вражда между тях, която избила. Къщите на Митко и Данаил, както и тази на Христо, били залепени една за друга. Местни хора разказват, че във въпросната нощ Данаил е бил пиян. Той често злоупотребявал с алкохола, създавал многобройни проблеми с боища, кражби и други. Семейството на Христо пък било кротко, ползвало се с авторитет сред местните жители.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари