Всички ТИР-паркинги край Русе са препълнени

0
Спират камиони за изчакване в град Бяла, както и в областите Велико Търново и Стара Загора
Спират камиони за изчакване в град Бяла, както и в областите Велико Търново и Стара Загора Снимка: Община Русе

Спират камиони за изчакване в град Бяла, както и в областите Велико Търново и Стара Загора

Опашка от ТИР-ове се образува тази сутрин по булевард "България" в Русе, съобщи заместник-кметът на града Димитър Недев. Причината за това е увеличеният поток на автомобили, влизащи от южната граница и напускащи при ГКПП "Дунав мост".

Недев се свърза с директора на ОДМВР - Русе ст. комисар Пламен Първанов, за да установи причината за възникналата ситуация. Първанов потвърди, че няма спиране на изхода от България, но че се спират камиони за изчакване в град Бяла, както и в областите Велико Търново и Стара Загора заради увеличен поток от южната граница.

В момента всички тир-паркинги на територията на Русе са препълнили капацитета си от тежкотоварни камиони. "Благодарение на изградените съоръжения, около 1200 камиона не са на пътното платно, което би натоварило трафика с поне 13 километра", заяви Недев. Опашка от тирове се образува в Русе заради увеличен трафик

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    до 3
    Защо да правят мост край Силистра? Там има и сухопътна граница.:)
  • 1
    5
    До всички
    К@р за ЛеФски! Тоз, Недев, знае ли на кой свят се намира?! То не е като да поебаваш секретарките! С или без паркинга е същия к@р! Да си ходи у Вититу да бие кучиту и да не коментира много!
  • 8
    4
    Истината
    Всички крадци на стадиона, разстрел, обща клада, забвение, поколението им по лагерите Белене и Златни Пясъци. И тогава България ще пребъде. Разходите са САМО за 3047 патрона за АК47. БЕНЧО е на стадиона, ама не като стрелец с АК.
  • 7
    3
    Русенец
    Вместо да превръщате Русе в ТИР паркинг, по-добре направете третият мост при Силистра.
  • 12
    2
    Сега
    Това оправдание за схемата за буферния паркинг ли е?! Прокуратурата да се раздвижи час по-скоро.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари