Всички търсят девствената поетеса. Натрупала огромни дългове

0

Всички медии в Пловдив издирват девствената поетеса Албена Хинкова.

След като журналисти оповестиха информация, че 40-годишната жена е натрупала огромни дългове срещу ЕВН Топлофикация, не е плащала с години топла вода и срещу нея се водят сумати дела, Хинкова сякаш потъна в дън земя.

Бяха оповестени борчове и към други институции, сред които и финансови. От тогава нежната душа на пловдивския литературен клуб „Младост” изключи телефоните си и се скри. 

Открихме я на неочаквано място, съобщи БЛИЦ.

Днес преди обед Албена Хинкова присъства на празника на калоферската дантела, който се провежда в града на Ботев. Поетесата бе сама, пляскаше ентусиазирано на децата, които участваха в програмата и с любопитство разгледа майсторлъка на местните жени, които демонстрираха занаята си.
 


Албена Хинкова стана известна с това, че смъртно се обиди на свой колега. На литературна сбирка на клуб „Младост” в Пловдив поетът Николай Славов се обърнал към нея с думите: „Кажи бе моме, въпреки че не си мома, но това няма значение”. Хинкова се вбесила и казала, че ако починалата ѝ майка разбере, че обиждат непорочността на дъщеря й, ще се обърне в гроба. Поетесата поведе съдебна битка с поета и въпреки, че доказа целостта на химена си дори в тази възраст, не спечели делото.

Последно името и се спрягаше заради борчовете към различни институции, проверка обаче установи, че това е било преди години и по-голямата част от дължимото е изчистено.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари