Всички се карат, Бойко печели

1
ГЕРБ и ДПС загряват на пистата и чакат своя час
ГЕРБ и ДПС загряват на пистата и чакат своя час Видео: Вестник Сега

Шансът завладяната държава да бъде отнета от мафията е на път да бъде пропилян.

Изпарява се надеждата България да се справи веднъж завинаги с кукловодите. И да не допуснем стари или нови „почетни“ лидери или фейсбук ментори да управляват живота ни, пише в.Сега.

Тези, които уж носят промяната правят гаф след гаф и са се запътили към връщането на Бойко Борисов на бял кон във властта. Партията на Слави Трифонов тъкмо замаза фиаското с набързо обявения по партийната телевизия кабинет. Уж потръгнаха преговорите с евентуалните партньори и Демократична България изненада всички. Първо така наречените партии на протеста заподозряха дългата ръка на ДПС и намесата на ГЕРБ. След това поискаха министри от служебния кабинет да са част и от следващото правителство.

А от „Има такъв народ“ отговориха с атака срещу доскорошните си любимци. Не липсваха и обидните реплики между тези, които искат заедно да борят мутрите и мафията.

Конфликтите между партиите на промяната предизвикаха нескритото злорадство у бившия премиер. ГЕРБ са в трепетно очакване тези, които ги чегъртат да се издънят и народът да зажали за вожда.

Партията на Слави Трифонов се държи като самодостатъчна и демонстративно продължава да съобщава решенията си в последната минута. Останалите партии на протеста открито демонстрират, че са пренебрегнати.

А ГЕРБ и ДПС загряват на пистата и чакат своя час.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ставам все по привлекателна за мъжете! Вече имам 200 буркана лютеница и 400 литра ракия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук