Врачани в защита на братята - биячи

1
Петдесет души участваха в протест във Враца срещу създадения обществен образ на убийци
Петдесет души участваха в протест във Враца срещу създадения обществен образ на убийци

Петдесет души участваха в протест във Враца срещу създадения обществен образ на убийци на братята Иван и Десислав Дамянови, които са разследвани за смъртта на 18-годишния Тодор Йорданов.

За тази вечер в няколко профила във Фейсбук излязоха съобщения, че се организира протест на врачани, които не са съгласни с прибързаната присъда "убийци", която част от местната общественост и някои медии наложиха на братята Иван и Десислав Дамянови, разследвани за смъртта на 18-годишният Тодор, съобщава БНР

В уречения час на площад "Суми" не се забелязваше струпване на хора, но постепенно се събраха 50 души, които въпреки недоверието към репортерите, изразиха гледната си точка:

Да изкажа първо съболезнования към семейството на починалото момче. Чисто по човешки, това е най-голямата трагедия! Но не бива да правим жертвите от Враца три. За съжаление нашата версия почива на това, че познаваме двамата братя. Всички ние сме близки - не сме някаква сбирщина от хора, емоционално подведени. До тук вярваме в обективното разследване, защото те не са тези, които са нападнали, те не са агресивната страна...Представям си, ако примерно беше дъщеря ми и нейната приятелка - тогава какво става? Излиза едно момче с бокс и ги пребива. Тогава какво правим? Оставете и съд, и прокуратура, нека те си свършат своята работа ....При този обществен натиск, който оказват група хора, дано правосъдието възтържествува!

Източник: БНР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари