Володимир Зеленски: Врагът няма да диктува условията в Черно море

2
Украинските брегове никога няма да толерират тези окупатори, заяви украинският президент
Украинските брегове никога няма да толерират тези окупатори, заяви украинският президент Снимка: БГНЕС / ЕПА

Украинските брегове никога няма да толерират тези окупатори, заяви украинският президент

Украинският президент Володимир Зеленски обеща днес да увеличи усилията за връщане на земите, окупирани от Русия в южната част на страната, предаде ДПА, цитирана от БТА.

"Заедно ще победим. Украинските брегове никога няма да толерират тези окупатори", каза Зеленски във видеообръщение, което отправи по време на свое посещение в Одеса.

В югозападния украински пристанищен град президентът се срещна с военни командири и посети ранени войници в болница.

"Врагът определено няма да диктува условията в Черно море. Окупаторите ще се притесняват да приближават нашия украински Крим и нашето крайбрежие на Азовско море", зарече се Зеленски.

Русия анексира Кримския полуостров през 2014 г., а след пълномащабната си инвазия в Украйна миналата година установи пълен контрол над крайбрежието на Азовско море.

Кримският полуостров беше анексиран от Русия през 2014 г., но е международно признат за украински, докато градовете на Азовско море бяха нападнати от руски войски в хода на 16-месечната война. Зеленски посети военни командири в Одеса и ранени войници в болница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    хахаха
    А такава злоба и омраза говори само слабият лузър. Достойният и силен лидер никога, ама никога не се държи и говори по подобен начин. Този е американска мижава маша. Краят му ще е ужасен.
  • -3
    3
    азе
    Какво решение ще намериш? Като ти вземат едната стая от двустайната ти панелка и ти ще се съгласиш на това ли? :) Че няма и да те пускат в кухнята.
  • 9
    2
    Не искам да взимам страна
    обаче вече пусна чешмата в банята, Зеленски потича от там. Истината е, че можеше да се намери мирно решение, но Украйа не го искаше. Или по-скоро кукловодите на Украйна. И хич не ми приказвайте за Колективен Запад и западно единство и бла бла бла. Ако хората искат да избегнат война, те го правят.
  • 7
    1
    До зелето
    КЪВ ХУЙ ЩЕ ЯДЕШ БОКЛУК РЯЗАН НАДРУСАН!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари