Володимир Зеленски: Кримският мост трябва да бъде неутрализиран

2
Всяка цел, която носи война, а не мир, трябва да бъде унищожена, каза украинският президент
Всяка цел, която носи война, а не мир, трябва да бъде унищожена, каза украинският президент Снимка: Фейсбук

Всяка цел, която носи война, а не мир, трябва да бъде унищожена, каза украинският президент

Незаконно построеният мост през Керченския пролив, свързващ Русия с Крим, трябва да бъде неутрализиран“, каза украинският президент Володимир Зеленски по видеовръзка пред участниците на Форума за сигурност в Аспън, Колорадо, предаде БТА.

Кримският мост не е просто логистична връзка, а е път, използван за захранване на войната с боеприпаси, и това се прави ежедневно. Затова разбираемо, това е нашата цел. Всяка цел, която носи война, а не мир, трябва да бъде неутрализирана“, каза Зеленски.

По думите му, Кримският мост е „вражеско съоръжение, изградено незаконно, противно на международните закони и всички приложими норми“.

Зеленски повтори, че цел на украинските власти е „да си върнат цял Крим“.

„Това е наша суверенна територия, неотчуждима част от нашата страна“, категоричен бе той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    112
    Русофилите да дерзаят ! Очаква ги участие в партизанско движение ! Мислят си ,че ще се скрият пак ,като след 10 ноември, но....... !
  • -3
    9
    до 7
    Зададох ти въпрос, бе идиот! Не го разбра ли? Не, не може да си чак толкова прост. Иначе какви са особеностите на вашия етнос е нещо, което не ме вълнува, мразя мангали.:)
  • 0
    8
    няма лошо
    прав е зеленски, мостът трябва да се неутрализира, затова вчера рашките неутрализираха един много важен за натовската логистика мост!
  • -4
    7
    До 5
    Всички русофили са като теб,пръскат се през гърба,пребиват жените си от яд,шофират нервно,но свиквайте,идва и по лошото..
  • -2
    6
    До 2
    Е, как да я види,като пълни гащите в бункера,а твоята гад-Зеленски,уважаван от лидерите на Европа,я обикаля безпроблемно...Защо ли?Извинявай за болката,която ти причиних,моля те,не си го изкарвай на жена си..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари