Внимавайте, мъже! “Малка и тясна с дълбоко гърло“ вилнее из страната!

1
Бащи, ако се чудите с какво се занимават дъщерите ви и откъде имат пари, прегледайте сайтовете
Бащи, ако се чудите с какво се занимават дъщерите ви и откъде имат пари, прегледайте сайтовете

Проститутки от малки градчета на страната са превзели пазара в Бургас през празничните дни.

Това става ясно от обявите в специализираните сайтове за мераклии. „Разкрепостена и опасна гастролира за няколко дни в Бургас!“ – пише 26-годишна професионалистка, която е показала на снимки само дупето си и не е сигурно дали то е нейното.

„Тройка палави и всеотдайни момичета чакат горещи бургаски мъже“, гласи следващата обява, която е пусната на 30 декември и е със статус ВИП. Разкрепостената струва 60 лева, а палавите поединично по 50 и заедно 200 на час, съобщава „Флагман“.

Най-загадъчно и почти комично звучи лаконичното „Здравейте – 60 лева“, от което не става ясно дали сумата е само за едното здрасти или предлага и още нещо. „Твоята мръсница“ явно е по-скромна и е само за 30 лева, а друга палавница взима за анални услуги 40 лева, но за 15 минути.

Все повече девойчета, някои и ненавършили пълнолетие се предлагат не само в сайтовете за запознанства, но и в тези за онлайн търговия. Например момиче на име Глория, което явно живее в в Сливен, но няма нищо против да отскача и до Бургас, си е сложило псевдоним brunetka Glori. Тя най-безсрамно е обявила тарифите си за секс, които са доста солени. Половин час с Глори струва 60 лева, два часа са 160 , а за цяла нощ се прави намаление и тя може да бъде ваша само за 400 лева.

В сайта има опция и за наддаване на търг. Ако двама души искат Глори, то тя ще отиде при този, който даде по-висока цена.

Ако си направите труда да разгледате обявите по всички сайтове, в тях студентки се предлагат на възрастни мъже срещу спонсорство, палави ученички по гащички и без гащички предлагат незабравими орални ласки, цицорести мадами на неопределена възраст са готови тутакси да кацнат у вас и да ви направят еротичен масаж, силно гримирани момичета искат да ви въвлекат в тройка, малолетни излагат съмнителни прелести на снимка и продават дори анален секс, а маскирани моми могат само срещу 50 лева да ви набият с камшици.

Бащи, ако се чудите с какво се занимават дъщерите ви и откъде имат пари, прегледайте сайтовете. Шансът да срещнете рожбите си там е едно към пет. Дано да не ви се случва!

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари