ВМРО настоява за уволнението на Мустафа Емин

1
Повод за това е случаят в болница "Пирогов"
Повод за това е случаят в болница "Пирогов" Снимка: Фейсбук

Повод за това е случаят в болница "Пирогов"

ВМРО - Българско национално движение настоява за незабавното уволнение на г-н Мустафа Емин, бивш кандидат за народен представител от „Демократична България“, както и член на Национални им съвет и понастоящем съветник на Министъра на отбраната.

Повод за това искане е недопустимото, нагло, арогантно и престъпно поведение на г-н Емин, който си е позволил да нахлуе в детската шокова зала на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ и се е опитал насила да извади оттам деца-пациенти, заявяват от движението. Застрашаването на живота и здравето на деца, придружени с нагла злоупотреба със служебно положение, е недопустимо и изисква незабавното уволнение, разследване и повдигане на обвинение на дееца.

ВМРО изпраща сигнал до районния прокурор за проверка на действията и поведението на г-н Емин. Настояват както за публично извинение от страна на министъра на отбраната, така и за пълна информация какво точно е работило лицето в Министерство на отбраната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари