Владислав Горанов: И разведени родители се събират заради децата

0
Според бившия финансов министър ГЕРБ не е в изолация, защото е най-голямата партия
Според бившия финансов министър ГЕРБ не е в изолация, защото е най-голямата партия Снимка: bTV / стоп кадър

Според него президентът Румен Радев е счупил политическия модел в страната

„И разведени родители се събират заради децата“. Това коментира в предаването „Лице в лице“ по bTV  бившият министър на финансите от ГЕРБ Владислав Горанов.

Има много причини да се направи едно редовно правителство, за да има парламент, който да взима решения. Имаме "План за възстановяване и устойчивост", който не може да стартира ефективно, има очаквания за присъединяване към еврозоната, има война“, добави той.

ГЕРБ не е в изолация, защото е най-голямата партия. Понеже не могат да победят Борисов, се опитват да го накарат да изчезне. Борисов не е само ГЕРБ. Това е партия, която изгради собствен живот. Утре може да наредим да няма БСП. Така не работи политическият живот“, каза още Горанов.

Към „Дондуков“ 2

Според него президентът Румен Радев е счупил политическия модел в страната.

Той вероятно потрива ръце, че президентството е силно, но парламентът загуби своята функция. Новите 240 депутати не могат да дадат отговор как да се решат проблемите, защото не си говорят. Не знам дали Плевнелиев и Паси могат да изиграят ролята на брачен консултант“, допълни още бившият финансов министър.

Финансовото състояние

„Асен Василев не е съставил и изпълнил нито един бюджет. Аз си пожелавах Асен Василев да изпълни всичко, което казваше, но не му се получава да плати цялата сметка. Ако беше вярно, че пенсионната система може да бъде раздута до безкрай без това да стане за сметка на дефицит и дълг, то, предполагам, че по времето на Жан Виденов щеше да стане“, посочи Горанов.

Според него са предвидени големи разходи в бюджета.

Ако някой хвали колко стабилно е нашето „героично левче“, то е заради успеха на валутния борд“, обясни бившият министър на финансите и прогнозира, че в следващите години държавният дълг ще расте.

Ние отвън изглеждаме толкова нестабилни и неадекватни, че пазарът не ни иска. Дори вътрешният пазар не иска. Въпросът не е на цена. Това не трябва да плаши хората, но се вижда, че нашите банки не иска да финансира правителство. Българските банки не му вярват“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    До 6
    Идеално, подкрепям те, тъкмо да станем 51 щат на САЩ. Крайно време е да направим този гениален ход
  • -2
    6
    до долния нещастен джендер
    България сега трябва да обяви първа в света война на агресора и терориста сащ!
  • 2
    5
    До по-долния нещастник
    ей, освен че си нещастен си и много прост ПЪРВО - никой не иска да обявяваме война на Империята на злото. Украйна доста успешно се справя и мачка агресорите ВТОРО - когато по време на Втората световна война България не обяви война на Русия а спазва неутралитет спрямо нея какво стана. Изродът Сталин ни обяви война и окупира България. Наложи един от най-човеконенавистните режими. ТРЕТО - не забравяй че вече Русия е капитулирала пред България - понеже надали другарката Митрофанова ти е спуснала тази опорка, прочети в интернет за Брес-Литовския мирен договор, с който на 03 март 1918 г. Русия КАПИТУЛИРА пред България
  • 1
    4
    dksalkdlks
    Не, редовен кабинет не трябва да бъде съставян! По-добре е да има служебно правителство! Сънародниците трябва да бъдат информирани правилно: При служебно правителство няма никакъв конституционен вариант грантаджийте/българофобите/русофобите да обявят война на Русия, което сащ настоява от нас! Затова не се поддавайте на агентите/шпионите на сащ ... ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе и банкянската тиква!
  • 0
    3
    Vero
    Бойко и ти под земята
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари