Владислав Горанов е разпитан в ГДНП

0
От полицията са лаконични, че е привикан във връзка с проверка
От полицията са лаконични, че е привикан във връзка с проверка Снимка: БГНЕС

От полицията са лаконични, че е привикан във връзка с проверка

Бившият финансов министър Владислав Горанов е бил извикан на разпит в Главна дирекция "Национална полиция", предаде репортер на БГНЕС.

Разпитът в ГДНП е осъществен в часовете около обяд. От дирекцията потвърдиха, че Горанов е разпитан днес във връзка с продължаваща проверка.

В средата на декември бившият финансов министър опита да излезе през „Калотина“ с издирван автомобил. Няколко дни по-късно вътрешният министър Бойко Рашков коментира: Нещата не са толкова прости, както се опитаха да ги обяснят някои заинтересовани.

По-рано на пресконференция в централата на ГЕРБ бившият премиер Бойко Борисов, който миналата седмица бе извикан на разпит в дирекцията заради златните кюлчета в нощното си шкафче, заяви, че не е информиран за разпита на Горанов. По думите на Борисов с разпитите се цели отклоняване на вниманието. „Питаха ме как съм държал миграцията, как съм успявал да дигам доходите, как години наред съм държал на 80 лв. цената на тока и т.н., и т.н.”, каза Борисов по повод разпитите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Яхо
    На тоя скоро може да му замръзне ехидната усмивчица! А дано,ама на дали!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари