Вижте как годжи бери топи килограмите

1
Годжи бери е плод, познат още под наименованията лиций и лициум
Годжи бери е плод, познат още под наименованията лиций и лициум

Годжи бери е плод, познат още под наименованията лиций и лициум.

За лечебните и полезни свойства на растението вероятно всички сте чували, но днес ще го разгледаме като средство за отслабване, защото се оказва, че малките червени плодчета са изключително ефикасни в борбата с излишните килограми.

Твърди се, че консумацията на годжи бери помага за намаляване на телесното тегло и ускорява метаболизма 5 пъти.

Защо се отслабва?

Уникалните полизахариди в тези плодове ускоряват човешкия метаболизъм 5 пъти, както вече казахме, а това допринася за значително намаляване на количеството мастни клетки в организма. В резултат на това всички мазнини, постъпващи с храната, се изгарят интензивно без каквито и да било физически усилия, а необходимите микроелементи се запазват.

В състава на годжи бери има бета-ситостерол - вещество, което изгаря всичкия лош холестерол в черния дроб. Именно вредния холестерол е причина за затлъстяването.

Плодовете годжи бери стимулират отделянето на "хормона на младостта". Това допринася за подобряване състоянието на кожата, предотвратява стареенето и повишава качеството на съня.

За оптимално намаляване на теглото (5 - 10 килограма) за един месец е необходимо всеки ден да се изяждат от 20 до 50 грама от плодовете в сутрешните и вечерните часове. Най-добрият курс за отслабване е с продължителност около 2 месеца.

Ако приемате 3 - 5 пъти по-големи количества от плодовете, ще отслабнете значително по-бързо и ще се отървете от много повече излишни килограми, но трябва да знаете, че рязкото намаляване на теглото води до сериозни здравословни проблеми.

Запомнете! Килограмите трябва да се топят постепенно, за да не навредите на здравето си. За да постигнете това, максималното препоръчвано количество годжи бери за ден е 50 грама, без значение от килограмите ви.

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари