Виктория Петрова: Зрителят в 19:00 часа е вече съвсем друг

10
Виктория Петрова и Юксел Кадриев изгарят в професията, но не горят в ефир
Виктория Петрова и Юксел Кадриев изгарят в професията, но не горят в ефир Видео: bTV

Виктория Петрова и Юксел Кадриев изгарят в професията, но не горят в ефир

Да горите в професията е хубаво, но не да изгаряте в ефир, но за това трябва много четене, упражнения, тренинг и ефири“, казаха в предаването „Тази събота“ водещите на „bTV НовинитеВиктория Петрова и Юксел Кадриев.

„Много се промениха новините за тези 23 години. Преминахме от аналоговата в дигиталната ера, което води страшно много промени. Бърза консумация, различни новини, много източници на информация, опасни и подвеждащи източници. В същото време състезание с всички други канали, които разпространяват информация. Презентирането на новините се промени“, посочиха те.

„Най-важното е, че основната функция на новините се запазва. Става все по-трудно да се отсява фалшивата информация от истинската“, каза Юксел Кадриев.

В 19:00 часа хората сядат предубедено пред екраните. Те са прочели новина, формира ли са мнение и в 19:00 часа има съвсем друг зрител. Не е онзи преди 10-15 години“, посочи Петрова.

Преди всяка новинарска емисия Юксел Кадриев има ритуал, с който се обръща към Бог.

Когато влизаме в студиото, ние не влизаме само, за да кажем „Добър вечер“, а за да влезем в домовете на зрителите, на които трябва да благодарим, че ни пускат в къщите си“, каза той.

На по-младия Юксел бих казал: „Давай момче, продължавай по същия начин. Животът е пред теб“, каза водещият.

„Аз само мога да кажа, че не съжалявам за избора си, което е много“, посочи Виктория Петрова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Другаря
    Кралев ли ти каза или ти го написаха докато четеш новините
  • 3
    4
    ...
    Бесте Сабри е мега секс ! Прибрали са я от улицата в студио. Дано само не се превърне в поредното ботокс филър омазано нелепо чудовище.
  • 7
    3
    фена на Путин
    Аналозите на боко, пейовски и перуката. несменяемите облъчватели с пълни глупости съобразени с посолството. Колко много имат общо помежду си. Нали ?
  • 9
    2
    Мнение
    Да много правилно дори съвсем друг е зрителя в 19:00 часа след като не спирате да го заливате със западна пропаганда естествено човек би предпочел да си сипе едно и да ви благослови!
  • 11
    1
    Петър
    И ти не си същата особено след ония дебел гербераст
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари