Викторио Илиев от БК „Локомотив“ - Русе получи отличието „Спортист на месеца“

3
Викторио Илиев от БК „Локомотив“ - Русе стана третият "Спортист на месеца", излъчен от ръководството на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“
Викторио Илиев от БК „Локомотив“ - Русе стана третият "Спортист на месеца", излъчен от ръководството на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ Снимка: Община Русе

Викторио Илиев стана третият "Спортист на месеца", излъчен от ръководството на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“

Възпитаникът на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ и спортист на БК „Локомотив“ - Русе Викторио Илиев стана третият Спортист на месеца, излъчен от ръководството на учебното заведение. Той получи грамота от кмета Пенчо Милков в присъствието на директора на Спортното училище Евгени Недев и зам.-кмета Енчо Енчев.

Българският национал по бокс с личен треньор Алексей Рибчев бе отличен за спечелването на златен медал на Световната купа за младежи в Будва, Черна гора. В категория до 60 кг той спечели срещу опонента си с безапелационните 5:0 гласа и бе награден за успеха си от президента на БФ Бокс Красимир Инински.

„Успехите ти са пример за връстниците и гордост за съгражданите ни, а с дисциплината, мотивацията и спортния хъс, които притежаваш, съм убеден, че ще покориш нови спортни върхове“, поздрави го кметът и му пожела успех на предстоящото Европейско първенство за младежи в Ереван, Армения.

Припомняме, че единайсетокласникът от Спортното училище спечели сребърен медал на Европейското първенство по бокс за юноши и девойки в Монтесилвано, Италия, през миналата година и зае осмо място в класацията за „Спортист на годината“ в Русе за 2022 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари