Виктор Орбан: Сделката за украинското зърно е глобална измама. Нас ни излъгаха, а Африка не получи и един хляб

4
В интереса с украинското зърно - няма европейски, а има американски интерес
В интереса с украинското зърно - няма европейски, а има американски интерес

В интереса с украинското зърно - няма европейски, а има американски интерес

Виктор Орбан нарича глобална измама сделката за украинското зърно и обяснява защо:

"Ние внесохме украинското зърно, когато ни убедиха от Брюксел да го пуснем по суша – Полша, Унгария, Словакия, България, Румъния, тези, които се явяваме съседи на Украйна. А за украинското зърно, което минаваше по море ни бе казано, че ще отиде в Африка, иначе там ще настане глад.

Резултатът е, че ни излъгаха. Получава се, че изнасяме зърно от Украйна, но то не стига до Африка. А борсите тук, в Европа, имайки по-евтино от унгарското румънското, полското зърно, не купуват нашето, а по-евтиното украинско. Бедните африкански деца не получиха от тази сделка нито един хляб. Така че, тук е налице мошеничество. Затова се борихме в Брюксел, украинското зърно да не остава тук при нас - страните от Централна Европа. На нас ни се налага да водим ежедневни битки в Брюксел, защото Брюксел просто не стои на страната на държавите - членки и народите на Европа, а представлява съвсем други интереси. А в интереса с украинското зърно - няма европейски, няма румънски, полски, унгарски, словашки интереси, а има американски интерес."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    СкъсанЛявЧернеШушон
    Измамата е Орбан защото нищо каквото казва е вярно. Лъже дъртия PD-раст. Корабите със зърно за Африка не са спирали да минават през руската блокада, а някои от тях и с опити за нападение. Зърноизкупвачи от България, Румъния, Унгария и т.н. изкупуват украинско зърно но не го продават в своите държави. Зърнопроизводителите се надяваха с войната в Украйна да спре износа на зърно от Украйна което да вдигне цените на тяхното но това с действия на държавните органи и ЕС не стана и цените са нормални което вбеси наглите и алчни зърнопроизводители да които тоя PD-раст Орбан се застъпва. Смърт за рускатаQ.рва Орбан!
  • -7
    4
    до 3
    Иди виж в Унгарските села как краде Орбан. Д'еба и скапаната ти отрепка слабоумна. Иди, виж и тогава.врещи педераст евролиберален.
  • -6
    3
    No one
    Ох мамо,още един голям крадец като Бойко
  • 5
    2
    Русенец
    Орбан им го казва - Право в очи куме ! Ама тука евроджендърите си подкрепят укрите, даже със здравето на собствените ни деца !
  • 0
    1
    Тери
    А, добро утро мили евроизвратеняци добре, че Орбан се мъчи да ви отваря очите, но е въпрос на време този евроатлантически съюз да бъде съсипан, защото друго бъдеще той няма, а заедно с него ,унищожени и неговите уродливи поддръжници....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари