ВиК - Русе затваря за движение улица "Хан Крум"

1
Движението на МПС и градския транспорт ще се осъществява по обходен маршрут
Движението на МПС и градския транспорт ще се осъществява по обходен маршрут Снимка: Dunavmost

Движението на МПС и градския транспорт ще се осъществява по обходен маршрут

Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, гр. Русе“, считано от 4 януари ул. „Хан Крум“ се затваря за движение на МПС - в участъка от кръстовището с ул. „Проф. Асен Златаров“ до кръстовището с ул. „Д-р Петър Берон“.

Движението на МПС и на превозните средства от масовия градски транспорт при затварянето на ул. „Хан Крум“ ще се осъществява по обходен маршрут: от кръговото на бул. „Цар Освободител“ по бул. „Ген. Скобелев“ и от ул. „Борисова“ по ул. „Хан Аспарух“ - в посока сградата на Община Русе.

Движението на Автобусна линия №19 в посока „МЕТРО“ ще се осъществява по обходен маршрут от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ по бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Борисова“, ул. „Константин Иречек“ и от там по маршрута си.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци, и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Пенчо Милков отговаря на номер...
    Хр. Ботев ще е готов като си извадя главата от гъза, очаквах да е около коледа, ама главата ми се оказа по-голяма и ще се проточи....
  • 5
    2
    ProfanButan
    А Волов/Хр. Ботев коя коледа ще бъде пуснат?!?!? За един прАтел питам....
  • 9
    1
    #HUBAVOE
    Горките изпълнители от ВиК. Надяваха се на снежна зима, че да имат оправдания за безкрайния ремонт и за некачествено свършената работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари