Видеорегистратор засне сериен обирджия на коли

2
Случаят е от Варна
Случаят е от Варна

Случаят е от Варна

Видеорегистратор засне сериен обирджия на коли във Варна. Сигналът е подаден от Пламен Проданов, чийто автомобил е бил разбит в опит за кражба. Мъжът е стар познайник на полицията, предава NOVA.

„След като публикувах видеото, разбрахме как се казва и къде живее крадеца. Бях в полицията. Оттам ни казаха, че не могат да направят нищо, освен да го задържат за 24 часа, защото прокуратурата няма в какво да го обвини – няма нищо откраднато. Какво трябва да ми вземе – воланът, тапицерията? Ако пък е взел нещо ценно, стигаме до въпроса защо съм остави скъпи вещи в колата и така кръгът се завърта. Във Варна всяка вечер се разбиват по 3-4 автомобила”, разказа пострадалия Пламен Проданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    До 1 и 2 - тъпи ли сте?
    Точно Полицията от МВР си е свършила работата - веднага са го заловили този боклук и според Закона на МВР са го задържали за 24 часа, а повече нямат това право! Обаче тогава някой си от Прокуратурата не е намерил нещо си там - буквичка от Наказателните ни закони, за да го вкарат боклука в ареста! И там вече се вижда, че нещо куца в Закона при такива конкретни случаи, а това вече е работа на Законодателния Орган - Народното ни събрание, спящите ни 240 неграмотници - депутати.
  • 4
    2
    русенец
    Влизане с взлом. Какво още им трябва на МВР. Претрепан крадец на място ли чакат, че да реагират?
  • 10
    1
    Ммм
    Мършите от МВР . Мързеливи некадърни уроди
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари