Видео показа Рамзан Кадиров на разходка в гората

1
В същото време се твърди, че лидерът на Чечения е в кома
В същото време се твърди, че лидерът на Чечения е в кома Снимка: стоп кадър / OFFNews

В същото време се твърди, че лидерът на Чечения е в кома

Телеграм каналът на лидера на Чечения, за когото се говори, че е в кома, отговори, като публикува видео от разходка на Кадиров под дъжда на фона на дървета и трева. В поста Кадиров отговори на "лъжите в интернет", без да навлиза в подробности.

"Горещо съветвам всички, които не могат да различат истината от лъжата в интернет, да се разходят на чист въздух и да подредят мислите си. Дъждът е прекрасно ободряващ", се казва в надписа към видеото, съобщи OFFNews.

В двата публикувани клипа се вижда самият Кадиров, пътека, по която върви, дървета и поляна. Датата на заснемането, както и мястото, където е записано видеото, не са известни.

За възможно влошаване на здравето на лидера на Чечения се говори от началото на 2023 г. Подозренията бяха предизвикани както от факта, че Рамзан Кадиров пропусна обръщението на президента Владимир Путин към Федералното събрание на Русия на 21 февруари, така и от нездравословния външен вид на чеченския лидер в последните му видеоклипове, предаде УНИАН.

През март Кадиров направи опит да разсее спекулациите с публикация в Телеграм: "За тези, които се утешават с надеждата, че съм неизлечимо болен, съжалявам, че ви разочаровам".

Слуховете за влошаване на здравето на Кадиров бяха потвърдени от Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна. Представителят на Главното разузнавателно управление на Московска област Андрей Юсов отбеляза , че "наистина има информация, че Кадиров е в тежко състояние и заболяванията, които са се влошили и са станали причина за това състояние".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Мими
    "Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна" ХА-ХА-ХА .... Смешници и сплетници..., ама какво да се прави - това си могат само....
  • -6
    3
    русенец до първия
    Защо се гневиш бе човече, явно журналистите са разбрали, че вече Московска област е част от Украйна и естествено за шех на разузнаването е назначен украинец. Как преди години путлеристите сложиха свои марионетки в окупираните украински земи
  • -7
    2
    Българин
    Фалшива руZZлямска пропаганда от преди половин година! Кадир скоро при брат си Илич, а скоро и брат им Путлер легнал до тях! АМИН!!! Слава на нашите украински братя!
  • 6
    1
    ехоооо
    „Представителят на Главното разузнавателно управление на Московска област Андрей Юсов отбеляза...“ Андрей Юсов е украинец журналистчетата ми, каква Московска област?!? Да не стане като с рака и паркинсона на Путин?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари