Вежди Рашидов в Русе: Хората, с които съм работил, имат нужда от моята старост

2
Скулпторът заедно с колегата си Красимир Ангелов изграждат бюст-паметници на Левски и Ботев в Две могили
Скулпторът заедно с колегата си Красимир Ангелов изграждат бюст-паметници на Левски и Ботев в Две могили Снимка: БГНЕС

Скулпторът ще води листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област

Вежди Рашидов отново се впуска в политиката. След като се беше отказал, той отново ще бъде кандидат за народен представител и ще води листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област.

Това заяви в Русе самият той, предава БНТ. Председателят на 48-ото Народно събрание каза, че отново се отдава да помага на екипа, с който е бил досега и ще направи всичко възможно, за да убеди хората, че пътят е да изграждаме.

листа ще участвам поради номинациите, които са издигнати. Имам номинации много в София, имам номинации в Пловдив, където три години съм се явявал и сега поемам водач на листа в Пловдив област. Защото аз така съм възпитан – да уважавам хората, с които съм работил, в труден момент да не ги изоставя, това беше молбата. Да, трудни избори предстоят, тежки ще са и имаха нужда от моята старост, авторитет или каквото ще го кажете", обясни Вежди Рашидов.

Вежди Рашидов беше в Русе в качеството си на скулптор. Заедно с колегата си Красимир Ангелов изграждат бюст-паметници на Васил Левски и Христо Ботев, които ще бъдат монтирани в град Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    РУСЕНЕЦ
    ПАК СХЕМА , ЗА ДВА ПАМЕТНИКА 150 000. ЛЕВА. ПОСЛЕ РЕСТО С ПАРИТЕ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ. ПОЗНАТА ИСТОРИЯ ОТ МАГИСТРАЛИТЕ НА ГЕРБАВИТЕ.
  • 10
    4
    Drob
    Отказал се,ама взел че пак огладнял и хоп! Най добре се яде на държавната ясла!!! Не се наядоха,не се накрадаха,не се отказаха да ръсят само простотии и все едно и също! Ама то простотията е лоша работа!!!!!
  • 11
    3
    Анализатор
    В.Р. е най големият жонгльор на българската мисъл.Търкаля едни изричения,които са втръснали на българите,но част от нас ги приемат като чиста монета.Т. нар. преход,донесе много блага за лицето,което винаги си държи пръста на пулсът на живота, от зората на нашата "демокрация",до наши дни.
  • 20
    2
    русенец
    Главният мултак на държавата, първа дружка на банкянската Тиква! Никога повече ОПГ ГРОБ=ДПС във властта!
  • 14
    1
    Песимист
    Поредния Велик и Безсмъртен...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари