Вежди Рашидов поздрави Ердоган

0
Поздравявам с победата президента на Турция г-н Ердоган
Поздравявам с победата президента на Турция г-н Ердоган

Поздравявам с победата президента на Турция г-н Ердоган

Тази победа предизвиква радостни чувства в мен и като човек, и като политик. Това разпространи до медиите екипът на доайена на 49-ия парламент и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов.

"Радвам се, че дълги години работихме за отличните българо-турски отношения, които в годините дадоха много резултати в различни сфери, касаещи България и Турция – опазването на общите ни граници, мирната политика между двете страни, развитието на отношенията ни в енергетиката, в туризма и икономиката, активното ни сътрудничество в областта на културата. А в чисто човешки план се радвам, че съм негов приятел. Искрено желая на г-н Ердоган на добър час в третия му президентски мандат и отговорните начинания, в които не се съмнявам, че ще успее“, се казва в поздравлението на Вежди Рашидов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Драганова
    Да се чете: Главният простак на Републиката (дето псува под герба на България) поздрави несменяемия диктатор от типа на Тиквата-демек турския Бойко- Ердоган.
  • 7
    1
    кой
    Да се чете: "Главният мултак на Републиката поздрави Ердоган"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари