Вежди Рашидов е напълно излекуван

0
Няма и следа от злокачественото заболяване, което му откриха в края на миналата година
Няма и следа от злокачественото заболяване, което му откриха в края на миналата година Снимка: 24 часа

Два контролни прегледа - в България и в Германия, са показали, че Вежди Рашидов вече е в отлично здраве.

Няма и следа от злокачественото заболяване, което му откриха в края на миналата година. Министърът понесе дълга тежка терапия в немска клиника, но резултатите са налице - излекуван е напълно, съобщава 24 часа.

Това научиха първо негови приятели, които вдигнаха наздравица за добрата новина. Самият той не иска да се шуми, но видимо е много по-спокоен, след като са излезли добрите резултати от изследванията. “Още една добра новина - вижте колко съм строен и елегантен, ще трябва да си преправям костюмите”, пошегува се Рашидов.

Все така в добро настроение той влезе в ролята на туристически гид за министъра на околната среда и водите Ивелина Василева, като я разведе лично из реставрирания античен комплекс “Сердика”. Така Василева се превърна в първия турист, разгледал комплекса, който съвсем скоро ще бъде отворен официално за всички посетители.

Вежди Рашидов всеки ден следи работата по ларгото, участва активно в работата на Министерския съвет, а в почивните дни е в ателието си. След серията есенни акварели, които нарисува в Германия, сега се очаква да направи обещаната изложба с тях. Той не скри, че преживяването го е подтикнало към размисли, които със сигурност ще намерят отражение в творбите му.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари