Весела Лечева: Управлението на ГЕРБ носи само пропуснати ползи

0
Да управляваш държава, всявайки страх у хората, е много далеч от демократичните устои, които България има
Да управляваш държава, всявайки страх у хората, е много далеч от демократичните устои, които България има Видео: bTV

"Няма как НС на БСП да не подкрепи решението на БСП - София за кандидатурата на Мая Манолова, защото заявихме, че ще заложим на личности, които събират широка обществена подкрепа и доказали, че могат да защитават каузи и политики.+

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България" и член на ИБ на БСП Весела Лечева пред bTV.

Тя добави, че Мая Манолова е един изключително енергичен човек, който умее да фокусира вниманието на обществото върху болезнени и проблемни теми и успява да решава проблеми, ангажирайки и институциите.

Лечева каза още, че БСП е първата партия, която излиза пред българите със своя предизборна платформа. Тя коментира, че платформата е изготвяна на базата да стотици срещи с българските граждани и анализ - от какво имат нужда жителите на всяко населено място, община и регион.

"Идеите и предложенията ни са много ясно разписани в нашата визия за управление. Ние даваме и свободата на всяка една общинска организация на БСП да избере своите коалиционни партньори с едно единственото условие - без ГЕРБ. Защото в последните 10 години управлението на ГЕРБ носи само негативи и пропуснати ползи", коментира още Весела Лечева.

„Във Велико Търново изградихме широка лява коалиция и се обръщаме към всеки, който иска промяна на модела на управление“, каза още Весела Лечева, която е и кандидат за кмет старата столица. Тя добави, че общината има огромен потенциал и възможности. „Трябва да имаш ясна визия, широк кръгозор и размах на управленец, за да можеш да развиваш града и общината. В последните 10 години, въпреки средствата отпуснати от ЕС, Велико Търново не успя да се възползва от възможностите, които има“, заяви зам.-председателят на ПГ на левицата

Весела Лечева коментира и последните скандали, разразили се в страната и заяви, че периодичното провокиране на скандали като т. нар. шпионска афера, цели единствено управляващите да се задържат на власт. „Това е вредно и деструктивно. Да управляваш държава, всявайки страх у хората, е много далеч от демократичните устои, които България има", допълни Весела Лечева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари