Версията на учителката обвинена, че е ударила своя ученичка с чин

1
Шестокласничката е настанена в „Пирогов” с наранявания в коремната област
Шестокласничката е настанена в „Пирогов” с наранявания в коремната област Видео: NOVA

Шестокласничка се озова в „Пирогов” с наранявания в коремната област. Момичето твърди, че е ударено от своя преподавателка с чин в училище в село Яна.

Замесената учителка Фани Стоянова разказа своята версия за случилото се пред камерата на „Здравей, България” по NOVA. Тя твърди, че всичко започнало, защото пострадалата и нейни съученички вдигали шум от съблекалнята до физкултурния салон във време, в което трябвало да бъдат в час по история. Чувайки викове и писъци, Стоянова отишла да провери какво става. Заварила шестокласничките да подканват две момиченца от първи клас да се бият в съблекалнята. Потушила напрежението и отвела по-големите ученички в кабинета по история и разказа на колежката си какво е видяла. Тогава едно от замесените деца – Станка, нарекло Стоянова „лъжкиня” и започнало да я обижда.

За да спра тези вулгарни изказвания и да я респектирам, аз повдигнах и тропнах чина пред нея. Тя се развика, че ще й счупя телефона и бутна чина към мен. Аз просто го върнах обратно”, разказа учителката. На същия чин седяло и пострадалото момиче. Стоянова обаче е категорична, че действията не може да са причинили сериозните наранявания на детето, настанено в „Пирогов”. Учителката казва още, че по-рано пострадалата паднала, докато се гонела със свои съученици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари