Версия: Кличко отложил мача с Пулев, за да се изчисти от забранени стимуланти

0
Версия: Кличко отложил мача с Пулев, за да се изчисти от забранени стимуланти

Владимир Кличко заяви разярено, че информациите за саботаж на срещата с Кубрат Пулев са пълна измислица. Украинецът отложи мача на 6 септември в Хамбург заради контузия в лявата си ръка. Според мнозина това е трик да бъде нарушена подготовката на Пулев. Други пък смятат, че Кличко е отложил мача, за да изчисти организма си от забранени стимуланти, пише "Всеки ден".

"Трябва да кажа едно-единствено нещо на критиците си. Спрете, моля ви, с глупостите. Аз наистина съм контузен, и то много тежко. Имам скъсани мускулни влакна, за Бога! На мен също ми е неприятно, че няма да се кача на ринга през септември, защото се чувствах подготвен. Щях да бъда в най-добрата си форма в кариерата. Контузии обаче се случват редовно в професионалния спорт. Съжалявам, ако съм разочаровал някого", заяви Кличко.

До 25 дни трябва да бъде обявена новата дата на срещата. "Повярвайте, аз не бягам от никого. Все пак съм световен шампион на четири различни федерации. Бил съм се с много сериозни боксьори и със сигурност Кубрат Пулев е такъв. Аз обаче ви уверявам, че мач с българина ще има. Просто трябва да видя кога ще бъда напълно възстановен. Надявам се това да се случи до края на годината, или дори по-рано", каза още Кличко.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари