Верижна катастрофа на пътя Русе - Велико Търново

2

ТИР с турска регистрация се удря в движещ се пред него микробус, който пък удря джип с румънска регистрация

Верижна катастрофа между два товарни и един лек автомобил затруднява движението по пътя Русе - Велико Търново в района на село Поликраище.

Малко след 15:00 часа ТИР с турска регистрация, пътуващ в посока Велико Търново, не спазва необходимата дистанция и се удря в движещ се пред него микробус, който пък удря джип с румънска регистрация.

При катастрофата са пострадали водачът на микробуса и спътника му, които са откарани в болницата във Велико Търново, предаде БГНЕС.

Движението в района се извършва в едната пътна лента и се регулира от Пътна полиция. Всички водачи са тествани за алкохол, пробите са отрицателни.

Очаква се от болницата във Велико Търново да изяснят състоянието на пострадалите, от което ще зависи дали ще се извършва оглед на катастрофата от криминалисти, или произшествието ще се обработи по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До 3))
    "До 2: 00:46 | 26.3.2022 г. - Хоби ти е да лижеш мъжки задници, нали?" Докато има такива тъпи инфантилни дебили, които мислят със задните си части поради липса на мозък, ще си тънем в блатото, наречено мизерия. Дали ще е Събев, Събевица или който и да е друг министър, всяко нещо изисква технологично време и предварителен анализ.За един-два месеца няма как да се промени каквото и да е. Хайде да не се заблуждаваме.
  • 6
    4
    Зад волана е проблема ...
    Ключова дума е: "Н Е с п а з е н а д и с т а н ц и я !" - анадънму? Честа практика е да видиш ТИР на задното си огледало "залепнал" за багажника ти. И затова не е причината нито асфалта, нито Господ... Тука проблема е в безвъздушното пространство у главата на шофьора.
  • 5
    3
    До 2:
    Хоби ти е да лижеш мъжки задници, нали?
  • -7
    2
    КонТе
    Кво толкова ти е виновен Събев пък на теб? Виж какво наследство получи, да не е магьосник за ден-два да огрее. Не съм му върл фен, но вярвам че знае какво прави. То иначе да избере султана на Бруней и направо да разкешва наред. Събев първо спира всички порочни практики, защото се е крало с гъза си от някои хорица. Ще запуши пробойните и ще се оправят нещата, но постепенно. От раз просто няма как.
  • 13
    1
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Просто вижте състоянието на асфалта – нямам думи! Но от 97-те лева за винетка никой нищо не ви приспада! Събев, Събев, кьорав ли си, бе, да ти ЕПМ? Летище Щръклево, полети до Македония, увеличаване скоростта на влаковете в БДЖ, четири – пет моста над Дунав и поне три тунела под Стара планина до края на мандата?!!! А, мухльо?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари