Жителите на Поликраище настояват за обезопасяване на опасния път

0
След като ТИР се обърна край Поликраище, местните споделят, че на този път постоянно стават инциденти
След като ТИР се обърна край Поликраище, местните споделят, че на този път постоянно стават инциденти Видео: NOVA

След като ТИР се обърна край Поликраище, местните споделят, че на този път постоянно стават инциденти

Тир с шофьор, употребил алкохол, се обърна на пътя Велико Търново - Русе, между селата Самоводене и Поликраище.

Шофьорът е откаран във Великотърновската болница, а движението беше временно ограничено. Водачът е бил с над 2 промила алкохол в кръвта, по неофициална информация на NOVA. Карал е 30 тона въглища, които са се разсипали. Инцидентът е станал на път в близост до училище.

Местните споделят, че пътят е много натоварен и постоянно стават злополуки. Те разказват, че инцидентът на този път е пореден и настояват за мерки за обезопасяването му, като например ограничение на движението, пренасяйки тежкотоварните автомобили на магистралата. След парламентарен въпрос стана ясно, че нов път може да почне да се строи през 2024 г.

Според кмета на Поликраище Марин Тодоранов призова депутатите да финансират пътя Велико Търново - Русе. А интензивността е 13-15 000 превозни средства на денонощие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари